Beléptetés rendezvényre stresszmentesen

Vannak rendezvényeid vagy tréningjeid? Sokan vesznek részt rajta? Hömpölyög a tömeg a bejárat előtt. Egyre többen vannak, a beléptető kolléga meg alig győzi…

Hogyan engeded be és rögzíted a résztvevőket? Online értékesítetted a belépőjegyeket, és mindenki online kapta meg. Bármennyiszer kinyomtathatták, vagy bármennyi mobiltelefonon bemutathatják.

Tudod minden pillanatban, hogy ki érkezett meg? Tudod, hogy hányan jönnek még?

Minden résztvevő egyszerre érkezik a bejárathoz, és egyszerre akar bemenni? Nem győzik a kollégáid, hostesseid regisztrálni az érkezőket?

Küldenél nekik emailben további információkat, anyagokat, kérdőíveket a rendezvényt követően? Esetleg még a rendezvény alatt? Szeretnéd, ha azonnal a rendelkezésedre állna egy lista a jelenlévőkről?

Itt a segítség!

Két lehetőség közül választhatsz:

 1. SAPI Kulcsrakész QR-kódos beléptető rendszere. Bemutatóját ITT nézheted meg a SAPI oldalán: http://rovid.it/4Chd
 2. Egyszerűbb, nem vonalkódos azonosítással. Ennek a leírását ezen az oldalon találod, ha tovább olvasol.

Álljon be minden kolléga segíteni! 😉

A SAPI kulcsrakés rendszere egy applikációt használ, így olyan eszközökön működik, amelyeken van QR-olvasó, és előzőleg beállítottuk az applikációt.

Ez utóbbi bármilyen eszközön használható, amelyiken egy böngésző található. Más applikáció, kódolvasó és beállítás nem kell.

Hozzávalók:

 • okostelefon (valószínűleg  minden kollégádnál, szervezőnél van), vagy tablet, vagy laptop;
 • internet a fenti eszközökön (wifi, mobilnet);
 • 1 böngésző minden eszközön;
 • SalesAutopilot – akár az ingyenes próbafiókkal is elindítható, de a fizetős csomagokkal további korlátokat léphetsz át;
 • lista a jelentkezőkről SalesAutopilot-ban (akár a megrendelés, jelentkezés során automatizáltan elkészülhet);
 • a jelentkezők listáját megjelenítő fájl;
 • pár kattintás (vagy tappintás, ha mobilon vagy tableten csinálod);

Így használd beléptetésre, és a jelenléti lista azonnali online frissítésére

 1. Nyisd meg a böngészőben a résztvevők listáját (ha ki szeretnéd próbálni, akkor add meg lent az e-mail-címdet, és elküldöm a tesztoldal linkjét)
  Kattints a képre, és nézd meg nagyban!

  Nyisd meg a böngészőben a résztvevők listáját

 2. A táblázat fejlécére kattintva rendezd sorba az adott oszlop szerint (például a vezetéknév szerint). Keresd ki a megfelelő nevet, és a mellette lévő ikonra kattints.
  Keresd ki a megfelelő nevet, és kattints a mellette lévő ikonra!
 3. Ellenőrizd le az adatokat, és ha rendben vannak, akkor kattints a checkbox-ba. Ezen a képernyőn láthatod, hogy hány résztvevőt engedtetek be eddig a pillanatig, és még hány érkezőt vártok.
  Kattints a checkbox-ba!
 4. Majd kattints a gombra. A listában máris elmentettük, hogy az illető megérkezett. Ha az adatmódosításhoz bármilyen levelet időzítettél, akkor az időzítésnek megfelelően azonnal, vagy a beállított időpontban megkapja a levelet.
  Kattints a gombra!

Miért jó ez a módszer?

Mert egyszerű mint a faék.

Nincs beruházási költség beléptető eszközökre. Nem kell vonalkód-olvasókra költened. Úgyse tudsz eleget beizzítani, mert egy időszakban annyian jelennek meg egyszerre a bejáratnál, hogy a kódolvasó pittyegése folyamatos zenei A-hanggá változna. A meglévő, és úgyis a zsebedben lapuló telefonoddal oldod meg.

Nem kell mobiltelefonokon próbálkoznod a kódok beolvasásával, mert tuti, hogy pont akkor mondja be az applikáció az unalmast, amikor kígyózó sor áll előtted. A böngésző megbízhatóbban fut, eleve gyakrabban használod a mindennapokban is.

A mobil mindenki zsebében ott lapul. Igény esetén bárki be tud állni, hogy besegítsen. Nem kell, hogy előre telepítve és beállítva legyen a telefonján a kódolvasó applikációja. Ha szükséges, ezzel gyorsíthatjátok a beléptetést. Amikor meg már kevesebb kolléga is meg tud birkózni az érkezők rohamával, akkor a többiek egyszerűen odébb állnak, és bent fogadják az érkezőket.

Minden jelenlévőről azonnal információd van a SalesAutopilot listádban. Innen kezdve a résztvevők szegmense is automatikusan elkészült, és máris küldheted a rendezvényed diáit, kapcsolódó anyagokat, újabb rendezvényed sales-oldalát. Vagyis bármit.

Próbáld ki Te is!

Add meg az e-mail-címed, és máris elküldöm a tesztoldal linkjét.

Ha tetszik, és szeretnél ilyet, akkot keress meg, és elkészítem Neked!

Olvasd el ezeket is!

Webshop, vagy csak egy űrlap?

Bolhára ágyúval? A WooCommerce egy jó webáruház WordPress alá. Nagyon jó szoftver, ha arra van szükséged, amit nyújt. Azonban elég sokminden van, amihez felesleges egy

Elolvasom!

A kezdetek

Az első “marketingszoftveres” levelem, amit az archívumomban találtam a gépemen, az 2004. februári: Ez egy ügyfél által kitöltött ajánlatkérő form értesítő levele volt. A szoftver

Elolvasom!

Miért spam egy levél?

Állandó gondot okoz, hogy az e-mail-jeinket, hírleveleinket, ajánlatainkat eljuttassuk a potenciális ügyféljelöltek, vagy akár a már meglévő ügyfeleink asztalára. Sajnos egyes eszközök megnehezítik azt, hogy

Elolvasom!