Védd a tartalmadat!

Vannak olyan értékes információk vagy anyagok, amikhez a hozzáférést korlátozni szeretnéd?

Fizetős tartalmak? Tananyagok? Zárt oldalak?

Van megoldás!

 • Pillanatok alatt beállítható!
 • Láthatatlan védelem – a felhasználó nem ismeri a hátteret, és kijátszani se tudja.
 • Nem kell jelszavakat, belépési azonosítókat megjegyezni.
 • Láthatatlan a keresőmotorok számára is.
 • Minden platformmal működik.

Szomorú tény, hogy mindenki, aki online értékesít valamilyen digitális termékeket, annak védenie kell a letöltési oldalát, tananyagait. Az ilyen oldalak védelem nélkül olyanok, mint egy autó lehúzott ablakokkal, riasztó nélkül leparkolva a nagykörúton. Bárki szabadon garázdálkodhat, megoszthatja fizetős tartalom URL-jét olyanokkal is, akik nem fizettek érte. Ez lopás.

Még ennél is rosszabb, ha a letöltési oldaladat a Google indexeli. Ekkor az emberek egyszerűen a keresőn keresztül kapják meg az értékes tartalmaid elérhetőségét, anélkül, hogy fizetnének érte.

Senki nem szeretné ha a  kemény munkájával létrehozott értékes tartalmak a saját ellenőrzése alól kerülnek közprédára, és úgy terjednek az interneten.

Szerencsére vannak olyan módszerek, amelyek megakadályozzák ezt. Nem 100% – semmi sem mindig 100%-ban biztonságos – de vannak olyan lehetőségek, amelyek sokkal nehezebbé teszik, és sokkal több erőfeszítést igényel a feltörés a csalók részéről.

A legtöbben kénytelenek teljes tagsági rendszereket kezelő, erőforrásigényes szkriptet vagy plug-ineket használni – még egy egyszerű védelem érdekében is.

Az ilyen tagsági rendszereket kezelő szoftverek

 • Drágák – Különösen, ha több mint 1 webhelyre szeretnéd
 • Komplikált és időigényes a megfelelő beállításuk, adminisztrálásuk
 • Nehéz integrálni az affiliate platformokkal
 • Erőforrásigényesek – ezért lassulnak a weboldalak
 • Nem mindig ügyfélbarát
 • Folyamatos karbantartást, felügyeletet igényelnek (elveszett jelszavak, hiányzó e-mailek stb.)

Máris megmutatom a megoldást!

 1. Elsőként kattints IDE! Ez egy védett oldal linkje (https://salesrendszer.hu/ertekes-tartalom/). Az URL teljesen olyan, mint bármelyik másik. Megpróbálhatod akár begépelni is a címet. Aki nem ismeri a védett URL-t, és csak begépeli az egy tetszőleges másik oldalra kerül át. Ez lehet egy feliratkozási oldal, vagy az adott tartalom, tanagyag értékesítési oldala. Az előző linkre kattintva Neked is valószínűleg egy ilyen oldal jön be.
 2. Ez a védett link, ami a védett tartalmat meg fogja mutatni. A böngésző címsorában teljesen “ártatlan” linket látsz, a védett oldal linkjét. Ha a gyanútlan vevő ezt meg szeretné osztani, akkor másik számítógépen a hibaoldal fog megjelenni. Az azonosítás egyszer történik meg, így a jogos felhasználó később már a sima linken eléri a tartalmadat, nem kell újra és újra bejelentkeznie.

Próbáld ki a működését, és írd le nekem a véleményed róla!

Fizetős tartalomra?

Ha fizetős tartalmat szeretnél így védeni, akkor azt helyezd el egy oldalon vagy bejegyzésben. Használd hozzá a fenti megoldást.

A fizetési és számlázási megoldásként használd pl a nagyon egyszerű SalesForm-űrlapot, vagy a nagyobb tudású SalesAutopilot értékesítési űrlapját. A sikeres fizetést követő visszaigazoló levélben küldd el a védett oldal linkjét a vásárlódnak.

Ha segítség kell ezek beállítására, vagy bármilyen kérdésed van, akkor keress bátran!