Webshop mellé marketingszoftvert – Hozd ki a maximumot!

Van egy webshopod

Mondjuk egy WordPress alatt működő WooCommerce, vagy egy bérelt webáruház.

A rendelésekkel kapcsolatos tranzakciós leveleket, számlát szépen kiküldi ez a rendszer. Még bankkártyás fizetés is működik. Jönnek a rendelések, jön a bevétel.

Ez a webáruház nem több egy fizikai boltnál, aki a betérő vásárlókra hagyatkozik. Bejön a vevő, megmondja, hogy mit kér, a pénztárnál kifizeti, és kisétál. Ez után csak reménykedsz, hogy legközelebb is hozzád tér be vásárolni, nem pedig a versenytársadhoz.

Ezzel a bolt (a webshop is) egyszer csak elér egy plafont, amiről nem tud továbblépni. Pedig jó lenne még több bevételt realizálni, akár úgy, hogy a meglévő vevők többet vásároljanak.

Újravásárlást, más hasonló termékek ajánlását már nem tudod az eddigi (alap)rendszereddel automatizálni. A munkatársaidnak meg nincs arra kapacitásuk, hogy figyeljék, hogy ki, mit, mikor, mennyit vásárolt, majd a megfelelő pillanatban felhívják, hogy ideje újra rendelni, mert hamarosan elfogy a korábban vásárolt C-vitaminja.

Rengeteg pénz marad a vevő zsebében, ha nincsenek ilyen ösztönzőid, ha nem tudsz utána nyúlni a megfelelő pillanatban, a megfelelő ajánlattal.

Ehhez kell egy automatizált rendszer!

Nézd meg ezt a két esettanulmány-videót, hogy meglásd, mekkora lehetőség rejlik abban, ha a webáruházadat már most összekapcsolod egy marketingautomatizációs rendszerrel:

  1. Webshop esettanulmány – újravásárlás ösztönzése
  2. Webshop Szupermarketing Kézikönyv

A kézikönyvben az újravásárlás ösztönzésén kívül további tippeket, ötleteket találsz, amivel a webáruházad forgalmát növelheted, vagy a működtetéshez szükséges emberi munka mennyiségét csökkentheted.